Sosyal Medya

Hemşin'de Kaymakam`dan Anlamlı Ziyaret

Rize`nin Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, 8 mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla tek başına yaşayan bir kadına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret öylesine anlamlı olduki 75 yaşındaki Rahime Özdemir adlı kadın hayatında ilk kez kadınlar günü olduğunu öğrendi.



Kaymakam`dan anlamlı ziyaret

 

Rize`nin HemÅŸin Kaymakamı Faruk Erdem, 8 mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla tek başına yaÅŸayan bir kadına anlamlı bir ziyaret gerçekleÅŸtirdi. Ziyaret öylesine anlamlı olduki 75 yaşındaki Rahime Özdemir adlı kadın hayatında ilk kez kadınlar günü olduÄŸunu öÄŸrendi.

 

Kaymakam Faruk Erdem, HemÅŸin’in Yeniköy’ünde yalnız başına yaÅŸayan 75 yaşındaki Rahime Özdemir’i evinde ziyaret etti. Kaymakam Faruk Erdem, orman içerisinde yer alan evinde tek başına kalan Rahime Özdemir ile sohbet etti. Rahime Özdemir, kadınlar için böyle bir gün olduÄŸunu hayatında kendisini ilk kez ziyarete gelen bir Kaymakam’dan öÄŸrendiÄŸini söyledi.

 

Çok duygulandığını anlatan Rahime Özdemir, hayatında aldığı en güzel hediyenin kendisine verilen bu çiçek olduÄŸunu söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.